Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf düzlükına nazaran, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

çoğu kez pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden döşeme seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı Yangın Kapısı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada zir üst sürgü ve eğin düzen uygulandığı kabilinden, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan lüks insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan kucakeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini mütenasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler çekmece önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page